Wyniki konkursu!

Started by ziomiwan, 12 September, 2011, 23:06:28 PM

Previous topic - Next topic

ziomiwan

Z małym poślizgiem, ale jednak eherbata opublikowała wyniki konkursu
http://eherbata.pl/news/wyniki_konkursu_fotograficznego

Wygrali najlepsi! :)

Aura herbaty świetne zdjęcie. Czyżby jakiś pracownik jakiejś herbaciarni? ;)

Piękno herbaty- super fotka, ładna czarka, gaiwan minimalistyczny, ale zarazem ładny.

Mój herbaciany czas, Zimowy Poranek- fajne zdjęcie :) gdyby w zdjęcie troszkę więcej pokazywało to idealne do logo sklepu z herbatą :) .

Tylko herbaciany odjazd jakoś według mnie niema nic wspólnego z herbatą.

Ja otrzymałem wyróżnienie z czego bardzo się cieszę :) .  (za wyróżnienie jakaś nagroda była?:))

Wszystkim zwycięzcom gratuluję!! :)

Może opublikujecie na forum, albo fb wszystkie nadesłane zdjęcia Mariuszu? Chciałbym zobaczyć to co nadeszło.

mariusz

Herbaciany odjazd to są dzieci z przedszkola które po herbatce sobie "kimnęły". Zaskakujące że wszystkie na kadrze naraz.

Wybór nie był łatwy, ale wydało się nam to zdjęcie i tak najśmieszniejsze z tych które dotarły - ta kategoria była najsłabiej obsadzona. Najmocniej herbaciany czas i kultura herbaciana.

Co do zdjęć - to może kiedyś z wybranych, ciekawszych zrobimy mały album na FB. Wszystkich nie ma sensu...

ziomiwan

Aż tyle ich nadesłano? Nie spodziewałem się tego.
Tym bardziej czuję się zaszczycony!

W takim razie rozumiem wybór i rzeczywiście pasuje do kategorii (choć przedszkolaki to to nie są).
Fakt, że do tej kategorii trudno cokolwiek wymyślić...
Chyba, że jakieś dawne zdjęcie przypadkiem zrobione.

Zwycięskie zdjęcia rzeczywiście zasługują na to miano.
Gratuluję jeszcze raz wszystkim, jak  i sobie ;)

tanhayi

Tak! Opublikowanie zdjęć byłoby dobrym pomysłem;)

A co do nagrody Mateuszu. To chyba wygraliśmy bony 100zł do wykorzystania na herbaty;)
Herbatyzm jest kultem piękna, które daje się odnaleźć w codziennej, szarej egzystencji. Wdrąża poczucie czystości i harmonii, tajemnicę wzajemnej życzliwości i romantyzm ładu społecznego. Jest uwielbieniem niedoskonałości, nieśmiałą próbą osiągnięcia czegoś znośnego w naszym nieznośnym życiu.

tanhayi

Mariuszu. Jak zrealizować nasze bony?:) A może istnieje możliwość wykorzystania bonu poprzez "mailowe" zamówienie u Ciebie?
Herbatyzm jest kultem piękna, które daje się odnaleźć w codziennej, szarej egzystencji. Wdrąża poczucie czystości i harmonii, tajemnicę wzajemnej życzliwości i romantyzm ładu społecznego. Jest uwielbieniem niedoskonałości, nieśmiałą próbą osiągnięcia czegoś znośnego w naszym nieznośnym życiu.

mariusz

Trzeba złożyć zamówienie na stronie internetowej, później napisać w komentarzu do zamówienia informację "bon z tytułu zajęcia I lub II miejsca w konkursie fotograficznym"...

Mejlowo, prosiłbym aby nie składać zamówień.

tanhayi

tanhayi

Zamówienie złożone;) Tak jak mówiłeś...ahh ten ciężki wybór.;)