Main Menu

bład na forum

Started by Lukas, 06 March, 2011, 19:55:17 PM

Previous topic - Next topic

Lukas

Czy to tylko ja to widzę tak, ale za każdym razem jak zmienię avatar użytkownik "tanhayi" ma taki sam jak ja, automatycznie zmieniony czy co ?

tanhayi

Wiesz co, nie wiem. Do dzisiaj nie miałem avatara. Ustawiłem jakiś taki "serwerowy" z nadzieją że nikt takiego nie ma.
Herbatyzm jest kultem piękna, które daje się odnaleźć w codziennej, szarej egzystencji. Wdrąża poczucie czystości i harmonii, tajemnicę wzajemnej życzliwości i romantyzm ładu społecznego. Jest uwielbieniem niedoskonałości, nieśmiałą próbą osiągnięcia czegoś znośnego w naszym nieznośnym życiu.

Lukas

no widzisz ja nie mam i ty tez nie masz teraz :)

Marcin

Jakiś dziwny błąd. Ja też to widzę.

Lukas

heh to ja teraz też widzę cuda ;) gianbuffon = Marcin teraz ;)

Marcin

A to już nie błąd  :P
zmieniłem, bo tak miało być od początku, tylko wyskakiwał jakiś błąd przy rejestracji :)

krzysztofsf

Błąd dotyczy chyba awatarów z serwera eherbaty.
Ja mam zewnętrzny i chyba powinien byc widoczny

tanhayi

A ja właśnie zauważyłem coś takiego że na stronie głównej sklepu, gdzie po prawej mamy ostatnie wypowiedzi na forum, wciąż pisze gianbuffon, a nie Marcin;)
Herbatyzm jest kultem piękna, które daje się odnaleźć w codziennej, szarej egzystencji. Wdrąża poczucie czystości i harmonii, tajemnicę wzajemnej życzliwości i romantyzm ładu społecznego. Jest uwielbieniem niedoskonałości, nieśmiałą próbą osiągnięcia czegoś znośnego w naszym nieznośnym życiu.

Marcin

to ja może zmienię na starą nazwę, żeby nie było problemów :P