Main Menu

Zestaw do pokoju

Started by macsk, 29 September, 2013, 14:07:30 PM

Previous topic - Next topic

macsk

Witam wszystkich:) Ostatnio spodobało mi się picie herbaty ( "deletkowanie się nią "[ nie mówie tu o jakichś sagach czy co innego xd] ), więc postanowiłem sobie kupić jakiś zestaw do jej parzenia. Mam pytanie, czy jest jakiś specjalny zestaw, żebym mógł podłączyć do prądu w swoim pokoju ( chodzi o to, żeby się ładnie prezentowało, a nie np. jebnąć niebieski czajnik elektryczny marki "Czajnik" do żółtobrązowego pokoju xD ) + druga sprawa gdzie kupić jakiś fajny mały czajniczek np porcelanowy czy coś + filiżankę? taki zestaw "dla początkującego" :) chodzi o coś takiego - sklep.dilmah.pl/p/pl/74862-pos/porcelanowy_zestaw_sniadaniowy_z_logo_dilmah.html , nawet mi się podoba ten zestaw

Edit: Jeszcze jedno pytanie czy jest w sklepach możliwość kupienia herbaty Twinings jak tak to w jakich?

jurek

W niektórych sklepach AGD można kupić też czajniki od razu z czajniczkiem i dwiema filiżankami:

http://www.euro.com.pl/czajniki,l2.bhtml

Tak przy okazji - kultura picia herbaty to także kultura ogólna. I "jebnąć" nie bardzo do tejże kultury pasuje.

macsk

Dziękuję :) i aha, musisz mi wybaczyć to przekleństwo gimnazjum robi swoje i czasem mi się wymsknie :d