Main Menu

Pieczona herbata

Started by Biokado, 21 March, 2013, 10:17:02 AM

Previous topic - Next topic

Biokado

Witam,
czy spotkaliście się z takim produktem :) proszę o wasze opinie

ziomiwan

Wsadź sobie w buty pieczoną herbatę którą reklamowałaś już na innym forum... To nie herbata zresztą.

Liu Mulan

Haha, Mateusz Twój komentarz jest po prostu epicki,  tekst z wsadzaniem w buty będzie od dziś moim ulubionym powiedzeniem  8) co do samej pieczonej herbaty która jest niczym innym jak tylko mieszanką sztucznych aromatów bo to o niej sądze to może im się termin kończy że mają takie parcie na promocje jej ;p okrutni jesteśmy ale taka reklama jest najgorsza z możliwych...

Biokado

Quote from: ziomiwan on 27 March, 2013, 17:24:12 PM
Wsadź sobie w buty pieczoną herbatę którą reklamowałaś już na innym forum... To nie herbata zresztą.

Kolego jeżeli nie potrafisz się wypowiadać na dany temat tak zaprzestań konwersacji jest ona poniżej tych butów o których piszesz.

Biokado

Quote from: Liu Mulan on 27 March, 2013, 20:05:00 PM
Haha, Mateusz Twój komentarz jest po prostu epicki,  tekst z wsadzaniem w buty będzie od dziś moim ulubionym powiedzeniem  8) co do samej pieczonej herbaty która jest niczym innym jak tylko mieszanką sztucznych aromatów bo to o niej sądze to może im się termin kończy że mają takie parcie na promocje jej ;p okrutni jesteśmy ale taka reklama jest najgorsza z możliwych...
Jeżeli chodzi o pieczoną herbatę to nie jest to, cytuje " mieszanką sztucznych aromatów" lecz weręcz przeciwnie nie zawiera ona konserwantów sztucznych barwników i aromatów jest zdrowsza od tego badziewia które jest sprzedawane pod nazwą herbata sypana.

mariusz

Cóż, to prawda że to nie herbata. Bardzo chcieliście Państwo nam te produkty sprzedać - nie wykazałem zainteresowania, więc pozostawiam bez komentarza sposób i chęć zaistnienia...

Tak swoją drogą, bardziej rozsądną nazwą byłoby może "pieczony kompot", może warto się zastanowić nad ewentualną zmianą?

TeaDrinker

Nie dość, że na Fusach uprawialiście "reklamę" to jeszcze tutaj próbujecie?
Zatrudnijcie firmę/agencję, która zajmie się profesjonalnie takimi działaniami, bo w ten sposób tylko robicie sobie kuku i irytujecie forumowiczów.

Liu Mulan

Sprawdziłam, faktycznie to nie herbata ( błędnie założyłam, że chodzi o aromatyzowaną czarną herbatę o tej nazwie), tym bardziej w tym momencie nie wiem skąd herbata w nazwie tego produktu ??? ??? Czy wszystko w tym kraju co jest naparem na ciepło a nie jest kawą,  dystrybutorzy muszą nazywać herbatą?? To chore jest   :-\

ziomiwan

Otóż potrafię się wypowiedzieć. Tylko takie bzdury i wprowadzanie w błąd mnie irytują. Tym bardziej, że piszecie o tym badziewiu na forum poświęconym prawdziwej herbacie.
Herbata z dżemu... Litości....

Liu Mulan ;)

weraxx

ciekawy pomysł, muszę spróbować  :)
Nigdy wcześniej nie słyszałem o takim sposobie.