Opinie na temat sklepu

Started by mariusz, 18 August, 2009, 22:48:45 PM

Previous topic - Next topic

abc

Przed chwilą kurier (!) przekazał paczkę.
Idę zaznajomić się z zawartością :)

kuusokuzeshiki

Kolejny raz jestem zadowolony z szybkiej realizacji zamówień w sklepie. Herbatę zamówiłem w poniedziałek (pod wieczór), a paczka została wysłana w środę rano. Poczta wyjątkowo się postarała i już w czwartek ze zniecierpliwieniem dobierałem się do wnętrza kartonowego pudełka! Dostałem również mały gratis zapewne z uwagi na duże zamówienie i nie mam pojęcia w jaki sposób doszliście do tego, że uwielbiam tą herbatę i zastanawiałem się nad jej kupnem ;D
Kto nie kupuje na eherbata.pl , ten niech żałuje!

Janusz

Dzisiaj około godziny 12:00 otrzymałem przesyłkę.Jestem bardzo zadowolony z szybkiej realizacji zamówienia.Wśród zamówionych herbat mam dwie nowe : Xi Hu Lung Chng i Yunnan Specjal.Jutro degustacja.Pozdrawiam
                                 Janusz

Krzysiek

Moje pierwsze zamówienie w sklepie z którego jestem bardzo zadowolony. Porządne zaciskowe torebki, całość dobrze zapakowana. Zamówiłem łącznie 6 herbat, nie licząc gratisu, oraz zaparzacz typu sitko. Jeszcze nie wszystkie herbaty próbowałem. Ogólnie rzecz ujmując pełen profesjonalizm z Waszej strony, z jednym wyjątkiem który podsuwam sklepowi do przemyślenia. Mianowicie waga herbaty którą "dodajemy do koszyka". Dużym ułatwieniem byłoby gdyby ilość kupowanej herbaty zaczynała się od 50 g. Ja wiem że dla sklepu to gorzej bo mniej herbaty sprzedaje, ale kupując po 50 g można więcej herbat spróbować !!! Poza tym często jest tak że herbata którą kupiliśmy po raz pierwszy nam po prostu nie przypadła do gustu, a przy 100 gramach to nie wiadomo co z nią zrobić - wyrzucić? Herbatę wyrzucać, no nie.
Serdecznie pozdrawiam.      
"Musiałem mieć chyba szesnaście lat, gdy zacząłem nie ufać życiu. Że doszedłem do pięćdziesiątki z usposobieniem tak mało podatnym na iluzję – tym nie przestaję się zdumiewać." -  E.Cioran.

mariusz

W tą stronę zmierzamy, kilka lat temu wszystko u nas było od 100 gram - takie bowiem mieliśmy jedynie torebki a standardem wtedy była sprzedaż w sklepach gramatury 100 gramowej.

Później chcieliśmy dać większą możliwość zapoznania się z herbatami wycenianymi powyżej 20 zł w mniejszej ilości (50 gram, oraz w przypadku dosyć drogich herbat od 25 gram).

Aktualnie pracujemy nad wdrożeniem zestawów próbek które mam nadzieję lepiej pozwolą na rozeznawanie się w smakach.

Robixen

Dzisiaj doszło do mnie moje pierwsze (i na pewno nie ostatnie) zamówienie w sklepie. Herbaty są dobrze zapakowane. Kontakt również jest bardzo dobry - o zamówieniu jest się informowanym na bieżąco.
Popieram pomysł z zestawem próbek, dzięki temu można spróbować dużą liczbę herbat i dowiedzieć się które się lubi.

wanda99

moja siostra wcześniej zamawiała (ja dopiero dziś :) )
i z tego co wiem to główne wasze zalety to: szybka dostawa i świetna jakość :)

Mirka

Dotarlo do mnie kolejne(na pewno nie ostatnie) zamowienie. Dotarlo blyskawicznie czyli na kolejny dzien po wyslaniu  :o a jest to swietny osiag bo mieszkam na Mazurach a Wy na drugim koncu  :) . DZIEKUJE. Przesylka jak zwykle bez zarzutu,rozszarpalam ja doslownie natychmiast. Dziekuje za wspanialy gratis,natychmiast zrobilam sobie z niego uzytek ale o tym napisze pod owa herbtka. Nie moge sobie Was nachwalic bo jestescie rzetelni pod kazdym wzgledem. Zwyczajnie: profesjonalisci. Gratisy zanecaja do sprobowania czegos nowego lub potwierdzaja dobre, wczesniejsze wybory. Pomysl na probki do posmakowania REWELACYJNY. Ciesze sie ze Was znalazlam,ze jestescie i ze bedziecie. Jak bede w Krakowie NA PEWNO odwiedze osobiscie Czarke  :) .

jurek

Ja tutaj drugi raz, chociaż czarne chińskie(!) herbaty to moja wielka miłość od wieku szczenięcego, kiedy to pijało się je u znajomego mieszkańca Państwa Środka (znajmy był dziadka, ale zabierał mnie do niego). Z dawnych lat została filiżanka z laki i miłość do chińskich czarnych herbat.

To ona sprowadziły mnie do tego sklepu po raz pierwszy - w żadnym innym sklepie nie znalazłem takiego wyboru herbat - na dodatek były móje ulubione Keemuny (cikawe, dlaczego tak trudno je dostać?). Więc zakupy zostały zrobione, nawet udało mi się wciągnąć rodzicielkę w herbaciany interes :)

Teraz jestem drugi raz na zakupach tutaj i pewnie zostanę. Po przeprowadzce nad morze nie mam w okolicy żadnej godnej herbaciarni. Czekam tylko na odpowiedź na forum w temacie zielonych herbat których chcę popróbować i kolejne zamówienie będzie wysłane.

Jedyne czego żałuję to odległość i to, że w Krakowie jestem tylko raz w roku. I tylko raz w roku mogę podziwiać herbaciarnię na Floriańskiej :(

Na szczęście jest net.

Niech się Wam wiedzie, a herbata płynie szerokim strumieniem :)

pixelka

We wtorek złożyłam zamówienie, paczka została wysłana w środę, a dzisiaj (czwartek) rano była już u mnie. Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi oraz z miłego gratisu, który dostałam w paczce:) Było to moje pierwsze zamówienie, ale na pewno nie ostatnie. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam:)

Ann

Komplementy, ale zgodne z prawdą:

* zanim wybrałam właśnie Państwa sklep przejrzałam i porównałam ofertę co najmniej 10 sklepów internetowych z herbatą (niektóre również z kawą). żaden nie ma tak bogatej oferty,

* cieszy darmowa przesyłka od pewnej kwoty i na stałe rabat,

* w przypadku braku herbaty lub innych kwestiach koniecznych przy realizacji zamówienia dzwoni bardzo miły damski głos, pełen kultury, co istotne

Nie podobają mi się "metaliczne" torebki :-D ale rozumiem, że wprowadzone zostały m.in. dlatego, że mają funkcjonalne zamknięcia, klips z poprzednich torebek dość szybko się niszczył (na razie nie mam nawyku przesypywania do puszek). Może kiedyś te torebki znów będą miały piękny zielony kolor ;-)

Poproszę o ciut więcej folii bąbelkowej, czasem zahaczam otwierając nożem o opakowanie herbaty, ostatnio robię co najwyżej ryski na torebce, nie jest więc już źle :-D

Zamówiłam wczoraj nad ranem), dziś czytam, że już wysłano. Wow.

ziomiwan

Te metaliczne torebki przynoszą wiele korzyści.
Są to chyba jedne z najlepszych torebek które można użyć do przechowywania herbat.
Prócz eherbaty znam jedynie trzy sklepy gdzie można kupić dobrą herbatę (polskie sklepy). Pozostałe to po prostu syf.

Paczek nie otwiera się nożem ;) .

Liu Mulan

Witam, wielki pozytyw z mojej strony, przesyłka doszła ekspresowo.
Dziękuje za tematyczny gratis, to bardzo miłe.
Jeśli chodzi o herbaty to wszystko wygląda pięknie, jutro będę pić więc coś w tym temacie dopisze.

Pozdrawiam :)

tamara1

sklep godny polecenia, jestem bardzo zadowolona:)

taki jeden

Witam!

Szkoda, że mój (pierwszy) post nie będzie o herbacie, ani o dobrze działającym sklepie eherbata.pl.
Niestety sklep nie funkcjonuje obecnie tak, jak powinien. Mam wrażenie, że liczba (średnio 18-19?) składanych dziennie zamówień z całej Polski nieco przerasta obsługę sklepu.
Panie Mariuszu, pora na Pańską interwencję.
Proszę o kontakt (na pw?) w sprawie zwrotu pieniędzy za nie do końca zrealizowane (z Państwa winy) zamówienie. Liczę na Państwa uczciwość.
I proszę choć od czasu do czasu odpowiadać na maile.

Pozdrawiam
Taki jeden