Opinie na temat sklepu

Started by mariusz, 18 August, 2009, 22:48:45 PM

Previous topic - Next topic

tripod

Zdecydowanie za mało nowości. Chcemy więcej. Adam

mariusz

Trafione w sedno :) Odpowiedź w postaci wielu nowych pozycji mam nadzieję że spełni oczekiwania. Herbaty są i w ciągu kilku dni będą na stronie.

tripod

Może będzie Liu An Cha albo Kangzhuan? Adam

ziomiwan

To w końcu coś nowego pojawi się czy nie Mariuszu??

tanhayi

Mateuszu.

Darjeeling Margarets Hope FTGFOP 1 SF
Darjeeling Thurbo TGBOP1
Iran Lahidżan TGFOP
Tang Yang Gong Fu Black Tea
Ceylon Earl Grey Mango

;))
Herbatyzm jest kultem piękna, które daje się odnaleźć w codziennej, szarej egzystencji. Wdrąża poczucie czystości i harmonii, tajemnicę wzajemnej życzliwości i romantyzm ładu społecznego. Jest uwielbieniem niedoskonałości, nieśmiałą próbą osiągnięcia czegoś znośnego w naszym nieznośnym życiu.

mariusz

To jest pierwsza część, jeszcze będzie około 15 herbat oraz kilkunastu akcesoriów.

tanhayi

Ciekawość wzrasta..;)

Bo jakoś te nowości mnie średnio zainteresowały. Zobaczymy co to przygotowałeś;)
Herbatyzm jest kultem piękna, które daje się odnaleźć w codziennej, szarej egzystencji. Wdrąża poczucie czystości i harmonii, tajemnicę wzajemnej życzliwości i romantyzm ładu społecznego. Jest uwielbieniem niedoskonałości, nieśmiałą próbą osiągnięcia czegoś znośnego w naszym nieznośnym życiu.

ziomiwan

Czarna Irańska ciekawie się prezentuje.
Nie zauważyłem tego, bo w czarne rzadko zaglądam ;) . Myślałem, że zielone i oolongi się pojawią.

Ag

Przesyłka wczoraj do mnie dotarła cało i zdrowo.
Podsumowując jestem zachwycona obsługą w Państwa sklepie oraz jakością zakupionych produktów.
Właśnie zyskaliście Państwo kolejnego wiernego klienta.
Ja tu jeszcze wrócę!!!! :))

Pozdrawiam i olbrzymiego usmiecha od ucha do ucha przesyłam

mariusz

Dziękuję za dobre słowo i uśmiech od ucha do ucha. To wszystko co piszecie w wiadomościach po tym jak dotarła przesyłka jest bardzo mobilizujące dla nas.

Takie chwile naprawdę są bezcenne.

abc

Po zrealizowanych pierwszych trzech zamówieniach pozostały tylko pozytywne wrażenia.
Wszystko przebiegało szybko i sprawnie, a herbata była bardzo dobra.

Niestety z realizacją czwartego zamówienia nastąpiły pewne problemy. Zamówienie złożyłam 4.07.2012, opłaty dokonałam tego samego dnia. 9 lipca dostałam maila z informacją: ,,pragnę poinformować, iż sklep eherbata.pl oczekuje na dostawę Gaiwana Classic. Natychmiast po otrzymaniu przez nas ww. produktu paczka zostanie do Pani wysłana."
W porządku, poczekam.
Tylko tu mam pytanie: dlaczego gdy towaru tak naprawdę nie ma, jest podawana informacją, że jest na stanie?
W dniu dzisiejszym w dalszym ciągu można przeczytać, że jest na stanie...
Gdybym wiedziała, że ww. gaiwan chyba nie chce się ze mną spotkać :), zwyczajnie poczekałabym na dostawę i kupiłabym innym razem.
Teraz nie mam ani pieniędzy, ani herbaty (o gaiwanie już nie wspominając), ani nawet odpowiedzi na maila.
Tak się składa, że nie dostałam informacji jak ta dostawa ma wyglądać terminowo: kilka dni? tygodni? miesiąc? skierowałam więc maila z takim pytaniem do sklepu. Niestety do dnia dzisiejszego nie dostałam żadnej odpowiedzi.
Rozmowa telefoniczna nic nie dała.
Ciekawe, co będzie dalej...

ziomiwan

Niema co ukrywać tak nie powinno być!!
Herbaty powinny zostać od razu wysłane, a gaiwan ( o ile wyraziłabyś zgodę) powinien być dosłany po dostawie i na koszt samej eherbaty która nie wywiązała się z obowiązku i dała plamę.
Sam również zdenerwowałbym się i to naprawdę mocno.

abc

Właśnie podczas rozmowy telefonicznej (9 lub 10 lipca) dowiedziałam się, że owszem, jest możliwe przesłanie najpierw herbaty, a potem gaiwana.
Poprosiłam o to.
Czekam...czekam...i nie wiem jeszcze jak długo... :(
A chciałoby sie jednak mieć w zasiegu ręki nowe dla mnie herbaty.

mariusz

Witam, nie było mnie kilka dni a tu proszę... Zajmę się się tą sprawą osobiście, gdyż na pewno takie rzeczy są u nas niedopuszczalne...

abc

Wygląda na to, że pomału wszystko się wyjaśnia  :)
Przed chwilą rozmowa telefoniczna z właścicielem sklepu przyniosła rozwiązanie problemu i niedługo zamówione rzeczy mają znaleźć się w zasięgu wzroku, z czego niezmiernie się cieszę  :)
Panie Mariuszu, bardzo dziękuję za rozstrzygniecie problemu z dostawą.