Stolik i utensylia do gongfu

Started by Cajnik, 15 August, 2009, 08:05:30 AM

Previous topic - Next topic

mariusz

To prawda, szkoda że nie mamy jeszcze możliwości i innych zdolności multimedialnych aby np. zrobić przekaz live do internetu z takiego spotkania...

Może chociaż uda nam się kiedyś nagrać taki pokaz i zrobić film..

Mam nadzieję też że w nowym roku wystartujemy również z warsztatami na których będzie można poznać i nauczyć się sztuki parzenia Gongfu.

A tak poza tym to pojawił się ciekawy stolik do gongfu w naszej herbaciarni, który jak wiele innych rzeczy u nas jest w ilości 1 szt i nie wystawiamy go w sklepie internetowym.

Digoxin

Właśnie - film i wrzutka na stronę. Do wglądu dla takich "prowincjuszy" jak ja.
"Zielonoherbatyzm drogą do wyższej fazy przemian"

czajnikowy

Ustawiam się w kolejce do warsztatów gong fu. Kręcenie filmu trochę mija sięz celem, bo materiałów w necie całkiem spora dawka, chyba że kręcenie dokładnego instruktażu. A ile kosztowałaby przyjemność ściagniecia wspomnianego wyżej przyzwoitego chińskiego zestawu??
Ja osobiście eksperymentuje na tym "allegrowym":( Odrobina zaparcia i wyobraźnia i przynajmniej można poćwiczyć:)

qi wan

Quote from: czajnikowy on 02 January, 2010, 18:08:58 PM
Ustawiam się w kolejce do warsztatów gong fu. Kręcenie filmu trochę mija sięz celem, bo materiałów w necie całkiem spora dawka, chyba że kręcenie dokładnego instruktażu. A ile kosztowałaby przyjemność ściagniecia wspomnianego wyżej przyzwoitego chińskiego zestawu??
Ja osobiście eksperymentuje na tym "allegrowym":( Odrobina zaparcia i wyobraźnia i przynajmniej można poćwiczyć:)

Jeśli jesteś z Krakowa to warsztaty Gongfu Cha (i nie tylko) będą już w tym roku.
Dla wszystkich już wkrótce na BLOGU chciałbym zacząć pisać cykl o Gongfu.
Póki co w herbaciarni odbywają się pokazy i w styczniu też coś powinno być.

czajnikowy

to świetnie, czekam więc na jakieś konkretne info. Pojawię się obowiązkowo:)
Jeśli nie na pokaz to z pewnością na zakupy, kilka pozycji herbacianych posiadacie wielce frapujących:)