Schowek - do czego to jest?

Started by jurek, 14 May, 2014, 10:40:33 AM

Previous topic - Next topic

jurek

Tak się zastanawiam na jakiej zasadzie działa schowek? To jest tylko miejsce na włożenie sobie herbatki, żeby się nie zapomniało jak zamówienie składa się później czy jakiś tam system rezerwowania herbaty?

Pytam, bo mnie akurat przydałby się taki system rezerwacji. Zamówienia składam często także dla kolegów z pracy którzy podczepiają się podemnie :D A wtedy wiadomo - zebranie informacji co kto chce trochę trwa i czasami brakuje herbat wybranych przez ludzi na początku.

Narquelie

Produkty ze schowka nie są rezerwowane, ponieważ obecnie byłoby to bardzo trudne do wykonania. Już tłumaczę dlaczego: dziennie składanych jest wiele zamówień, które nigdy nie zostają opłacone, a te same herbaty i  produkty sprzedawane w sklepie internetowym, są również sprzedawane na miejscu w Herbaciarni w Krakowie. Niektóre posiadamy w bardzo ograniczonych ilościach. Rezerwacja produktów dla zamówień składanych, a nie opłaconych, a już tym bardziej dla produktów znajdujących się jedynie w schowku klienta, który nie złożył jeszcze zamówienia zapewne uniemożliwiłaby nam pracę tu na miejscu. Bardzo szybko okazałoby się, że większość asortymentu jest zarezerwowana :) Mam nadzieję, że moja odpowiedź nie jest zbyt zagmatwana  ;)