Szukam ginekologa w Rzeszowie

Started by callme, 01 October, 2025, 13:16:07 PM

Previous topic - Next topic

callme

Czy ktoś z Was miał w ciąży kolkę nerkową? Zastanawiam się, jakie to objawy i jak lekarze reagują, bo od kilku dni mam silne bóle w okolicy lędźwi i trochę się martwię. Szukam też ginekologa w Rzeszowie, który pomógłby to skontrolować.

brixon

Ja miałam atak kolki nerkowej. Dowiedziałam się dopiero później, że to było to, bo w szpitalu nawet nie ogarnęli, co się dzieje. Dostałam ostrego ataku bólu i zaczęłam z bólu się dusić. W nocy mąż wzywał karetkę, bo dostałam hiperwentylacji. Czekaliśmy aż przyjadą 30 minut. Nie chcieli mnie zabrać do szpitala i mówili, że przesadzam trochę. Nie mogłam oddychać, byłam w 7 miesiącu. Na własne żądanie mnie zabrali i podali kroplówkę w karetce. Ból przeszedł dopiero jakoś po kilku godzinach całkowicie, akcje serca miałam jak na zawał. Więcej się nie powtórzyło. Dostałam zalecenia, żeby leżeć i się nie przemęczać. Musiałam siedzieć w domu i czekać, bo nawet lekarzom, żeby kobietę w ciąży zbadać, się nie spieszyło. Myślę, że przy takich objawach najlepiej od razu skontaktować się z ginekologiem – zerknij tutaj: https://ginekolog-rzeszow.pl/
 i sprawdź terminy.